Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu

Telefon : 0(346)756 76 15
WEB https://zekiseyfisahin.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi Kavak Beldesi Yıldızeli/SİVAS
VİZYON : Başarılı, idealist nesiller yetiştiren örnek bir okul olmak.
MİSYON : Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu Ailesi olarak Atatürk´ün belirlediği hedefler doğrultusunda, bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, yaratıcı nesiller yetiştirmek. Kendini geliştirme isteği duyan öğrenciler yetiştirmek. Öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Öğrencilerimizi çevresine uyum sağlayabilen toplum bilinci gelişmiş hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmek. Başkaları ile iyi ilişki kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, idealist öğrencilerin bulunduğu örnek bir kurum olmak. Kültürel değerlerine sahip çıkan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmek. Kendimize güveniyoruz.Başaracağız...
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim - öğretim yapılmaktadır.
Saatler : Başlangıç: 09.00 Bitiş : 15.50
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım özle araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kavak Beldesi-Yıldızeli
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 57 km İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :